Ik beschouw het als 4 dagen cadeau aan mezelf

Het Mannenfestival heeft al veel voor me betekend. Een stevige uitdaging om er voor de eerste keer op m’n eentje op te dagen. Een transformerende zweethutervaring waarin een pak verdriet en kwaadheid is vrijgekomen. Veel inspiratie en boeiende mannen. Veel herkenbaarheid en verbinding, zonder wifi of 4G. Het gevoel dat het direct kan gaan over waar het moet over gaan, ook in een nieuwe groep. Telkens opnieuw een uitnodiging om de kwetsbaarheid te zoeken en te delen. Een geweldige ontdekking.

En nog het mooiste van al, ik heb er enkele goeie vrienden aan overgehouden. Het festival was het vuur aan de lont van een mannencirkel die nog steeds samenkomt, en mijn leven verrijkt.

Voor wie er nog niet geweest is: Het Mannenfestival is een vierdaagse onderdompeling in de thema’s mannelijkheid en zelfontwikkeling in al zijn aspecten. Van het aardse lichaam met (vaak verstopte) emoties tot de spirituele en energetische stukken. Over vader en zoon zijn, in je waarheid staan en die uitspreken, zweethutten, muziek, dans, … . Oh en er wordt ook hard gelachen en ontspannen. En waar je op andere festivals moet twijfelen tussen 30 ranzige happen, krijg je hier heerlijke veganistische maaltijden met liefde bereid.

Ik beschouw het als 4 dagen cadeau aan mezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *