Workshop geven op het Mannenfestival?

Meld je nu aan

Het MannenFestival wordt mee gevormd door een team van ongeveer 40 workshopgevers.

Als workshopgever geef je 1 of 2 workshops van +2 uur. Samen met de leden van het kernteam en de vrijwilligers schep je een veilig draagvlak en zorg je voor een geslaagd festival waarvan iedereen met een optimaal gevoel naar huis keert! En natuurlijk kan je naast je eigen workshops zelf ook genieten van al het andere goeds dat het MannenFestival te bieden heeft.

 

Wat verwachten we van workshopgevers?

 • Dat je met hart en ziel een aangename en leerzame workshop geeft.
 • Dat je aanwezig bent tijdens de medewerkersdag welke doorgaat op het terrein van De Kluis op 27 juni 2020. Op deze dag maken we kennis met elkaar, stellen we de verwachtingen, gewenste sfeer en intenties voor, worden vragen beantwoord en maken we duidelijke afspraken met elkaar.
 • Dat je vrijdag 21 augustus 2020 vanaf de middag tot en met dinsdagavond 25 augustus 2020 +18.00 uur beschikbaar bent voor zowel het festival als het vooraf afstemmen en achteraf afronden.
 • Dat je actief meehelpt om het MannenFestival te promoten. Bijvoorbeeld door mannen in je netwerk aan te spreken, flyers rond te delen of neer te leggen op geschikte plaatsen bij jou in de buurt, onze berichten op Facebook te liken en te delen en het mannenfestival op je website te vermelden.
 • Bij bevestiging van je deelname aanvaard je onze Voorwaarden en neem je eigen verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij jou?

 • De mogelijkheid om met een fantastisch mannenteam samen te werken en bij te dragen aan het welzijn, bekrachtiging en persoonlijke ontwikkeling van de mannen die aan het MannenFestival deelnemen.
 • Per workshop die je geeft, krijg je een korting van 90€ op het toegangstarief van het MannenFestival: in plaats van 375€ betaal je slechts 285€ (als je 1 workshop geeft) of 195€ (als je 2 workshops geeft). (+20€ extra als je een bed wenst).
 • Reclame voor je eigen praktijk in de vorm van
  1. Een vermelding met link naar je eigen website op deze website.
  2. Ruimte op het festival om je flyers te leggen.

Bij het programmeren van de workshops betrachten we een maximale verscheidenheid in workshops en bekijken we binnen het kernteam welke kandidaten in aanmerking komen.
Wil je graag als workshopgever jouw steentje bijdragen en deelnemen aan het MannenFestival? Klik dan hier om je kandidatuur te stellen en vermeld welke workshop je wenst te geven en hoeveel (1 of 2).